Bitcoin In Nederland, Begint Het Hier Ook Steeds Populairder Te Worden

Spread the love

Bitcoin krijgt steeds meer bekendheid. Veel meer mensen sluiten zich aan bij dit platform, omdat zij ook geinteresseerd raken in deze digitale valuta en de toekomst ervan. Bitcoin is een cryptovaluta en een globaal betaalmiddel. Dit digitaalmiddel werkt zonder een centrale bank of de tussenkomst van externe partijen. Dat betekent dat gebruikers tijdens het ruilen van bitcoin, rechtstreeks contact met elkaar kunnen hebben.

Je Kunt Ook Transacties Van Onderlinge Gebruikers Volgen

Het netwerk geschiedt dus van persoon naar persoon en de transacties gebeuren tussen de gebruikers onderling. Al deze transacties worden geverifieerd via netwerk codes.  Bij alle transacties zijn bitcoinadressen openbaar. De privacy wordt vergroot door voor ieder te ontvangen bedrag een nieuw bitcoinadres op te geven. Voor donaties gebruikt men meestal wel hetzelfde bitcoinadres, zodat er meerdere betalingen naar binnen kunnen komen.

Ook In Nederland Wordt De Bitcoin Steeds Populairder

Ook bitcoin Nederland krijgt steeds meer bekendheid. Er zijn verschillende mogelijkheden om in Nederland bitcoins te kopen. Je kunt deze kopen op een handelsplatform, dan spreekt men van bitcoin verkopen via een exchange, waar je kunt handelen met andere gebruikers. Het makkelijkst en veiligst koop je bitcoins met iDEAL. In Nederland zijn er verschillende partijen waar je bitcoins kunt kopen. Je betaalt meestal een beetje meer dan op een bitcoin exchange, maar veel mensen vinden dit makkelijker. Je kunt invullen hoeveel bitcoin je wilt ontvangen, of hoeveel euro je wilt besteden.

Je Kunt Ook Een Online Wisselkantoor Gebruiken

Een ander manier is om bitcoin te kopen bij een online wisselkantoor. Hier kun je in euro’s betalen en dan afrekenen met iDEAL. Het is belangrijk dat je weet dat een wisselkantoor niet de goedkoopste manier is om bitcoins te kopen. De bedrijven hierachter moeten er ook aan verdienen. Wisselkantoren hebben verder dagelijkse aankooplimiet, daarmee moet je dus rekening houden. Wisselkantoren handelen in bitcoins en kopen en verkopen deze met het doel om daar winst mee te maken. Ook moet je op het platform van een wisselkantoor  vaak een account maken en je identiteit verifiëren.

Bitcoin maakt langzaam zijn opmars in de wereld. Omdat een ieder zich kan toevoegen aan het platform wordt het ook steeds aantrekkelijker. Er zijn zelfs al een paar bedrijven die itcoin accepteren als geldig betaalmiddel. Het zal in ieder geval nog even duren voordat wij in elk land met bitcoin kunnen betalen.


Spread the love